Název | Množství a jednotka |
---|---|
telecí kýta | 350 - 400 g |
pappardelle | 350 g |
sušená rajčata | cca 8 ks |
smetana ke šlehání | 150 ml |
medvědí česnek | 1 hrst |
nakládaný zelený pepř | 1 lžička |
demi glace (nebo velmi silný vývar) | 50 ml |
parmezán | |
olej | 3 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dozlatova. Mezitím nakrájíme maso... zobrazit recept
Postup: Květák, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky. Zpěníme najemno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, omyjeme, dáme do uzaviratelné nádoby, rybíz trochu... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme mouku s cukrem a citronovou kůrou ze 1/4 citrónu, promícháme,... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA